Targetes de Nadal, paneres, obsequis amb motius nadalencs… Els carters van de bòlit aquests dies! Enguany, però, el nostre missatger ha fet només un viatge: la planta pediàtrica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Com bé sabeu, per aquestes dates, ens agrada transmetre als clients els millors desitjos amb creativitat i originalitat. En aquesta ocasió, hem fet una excepció. Som professionals, però també persones amb experiències vitals que ens marquen i sabem, de primera mà, que un petit gest pot ajudar en moments difícils com aquests. Per això, el pressupost del detall de Nadal l’hem destinat a una iniciativa solidària: per cada client, hem fet un donatiu d’un conte per fer més fàcil i agradable l’estada dels pacients més menuts i les seves famílies.

Els llibres s’han adquirit a la llibreria infantil i juvenil local El Genet Blau, que també ha col·laborat  en l’acció solidària amb la donació d’alguns títols de l’editorial Mosaics. Dijous, 19 de desembre, la nostra CEO, Rosa Rubió, va fer el lliurament del lot de contes. Esperem que amb aquests títols les hores d’ingrés es facin més curtes, que arrenquin molts somriures i despertin la imaginació de petits i grans.

A l’equip de Com360 només ens queda desitjar-vos unes bones festes amb els que més estimeu i un 2020 ple de salut, creativitat i màgia!