Rosa Rubió

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Comunicació i Màrqueting. Va començar la seva carrera professional exercint de periodista en diversos mitjans fins que va descobrir la comunicació corporativa i el món del màrqueting. Involucrada al 100% en el projecte Com360 des dels seus inicis, és el referent per als clients. Observadora i entusiasta, es distingeix per la seva visió estratègica. Està convençuda que la creativitat és el millor catalitzador d’una marca forta.

Especialista en: estratègia de màrqueting i comunicació, tàctica creativa, storytelling, redacció editorial i tècnica, canals digitals

Periodista: col·legiada 10062 (CPC) www.periodistes.org

Membre de l’European Association of Communication Directors. http://www.eacd-online.eu/

LinkedIn
Instagram

Ana Garcia

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3 en l’especialitat de ficció. La seva experiència laboral va des de la premsa escrita a la producció audiovisual, tant d’informació com de productes de ficció, passant per la realització de televisió i l’edició de vídeo. Intuïtiva, persistent, cooperadora, perfeccionista, s’implica en totes les etapes dels projectes que supervisa. Una peça clau per ajudar els nostres clients a explicar la seva història.

Especialista en: audiovisuals, producció, direcció de projectes, execució creativa

Projectes de producció: participació en la producció de sèries de TV com “Ventdelplà” i TV movies

Projectes de realització: tècnic superior de realització a TVE Catalunya

LinkedIn
Instagram

Espai de coworking

Passem més hores treballant que a casa o en activitats d’oci. És important escollir el lloc i, sobretot, les persones amb qui compartir cafès i idees. Amb aquesta filosofia va nàixer el projecte de coworking que uneix Com360 i SU Arquitectura. Ens trobareu al Centre d’Artistes i Artesans de Lleida

Col·laboradors

A Com360 ens agrada la feina ben feta. Per això, comptem amb una xarxa de col·laboradors professionals (fotògrafs, dissenyadors, programadors, traductors, correctors…) que garanteixen qualitat en tots els nostres treballs i serveis. I tots ells, de les comarques de Lleida, perquè creiem en el territori i la seva gent.

Menú