Oi que hi ha quelcom d’especial quan obrim la bústia i hi trobem alguna cosa més enllà de factures o publicitat? Una carta manuscrita ens produeix una sensació de connexió amb la resta del món i els altres més real que no pas les xarxes socials o un correu electrònic, una connexió física que enguany necessitem més que mai després de mesos de comunicar-nos amb els qui estimem i apreciem a través de les pantalles, i que continuarà així fins que la situació no millori.

Serà, doncs, un Nadal diferent, sense reunir-nos amb tots aquells que voldríem: familiars, amics, companys. Malgrat tot, estem convençuts que podem emocionar-nos i apropar-nos als nostres amb un gest tan senzill com revolucionari: escriure una postal.

“Enviar una carta és una excel·lent manera de traslladar-se a un altre lloc sense moure res, excepte el cor”

El Conde Lucanor

Com ens canvia el dia quan rebem una carta manuscrita! Ens diuen, “ets important per a mi”, ja que algú ens ha dedicat el luxe del temps. Temps per triar el paper o la postal, temps per asseure’s i concentrar-se per triar les paraules, temps per anar fins a la bústia (recordes on tens la bústia més a prop?). És un luxe per a qui escriu i per a qui rep la missiva. Per això, aquest any, hem felicitat les festes als nostres clients regalant-los tres postals amb obra d’artistes locals* (CactuSoup, Iolanda Sebé, Lupe Ribot) perquè les facin arribar als seus.

Us animem a tots a recuperar aquesta tradició i desitgem de tot cor que tingueu unes bones festes i un millor any nou.

Equip Com360

 

* Més que mai, us encoratgem també a regalar productes i serveis de proximitat