Recentment, va fer 7 anys que vam iniciar l’aventura de Com360. Tot i que aquest any ens ha tocat celebrar-ho en la distància, volem compartir-ho amb vosaltres perquè tenim motius de sobres per agrair i celebrar. En primer lloc, continuem treballant en el que més ens agrada, ajudant a volar alt empreses i institucions millorant la seva comunicació, i a més…estrenem web!

Aquest nou portal és fruit de moltes hores de feina, d’un procés de canvi i adaptació a les necessitats del sector. I sense voler-ho, arriba en un moment, enmig de la crisi sanitària mundial, en què pren més sentit que mai. La comunicació és i serà clau per a les empreses i institucions. Res tornarà a ser el mateix. Per aquest motiu, les novetats en els serveis i la modalitat d’oferir-los, més àgils, més digitals, més directes, estem convençudes que seran molt útils per ajudar a complir somnis i construir projectes gràcies a una comunicació més eficient.

I molt important. Nosaltres som les mateixes. Continuem estant aquí per escoltar-vos i assessorar-vos. Si voleu fer com nosaltres i aprofitar aquests mesos de parada obligatòria i reajustament de processos per estrenar estratègia en comunicació o posar-vos al dia en xarxes socials, poseu-vos en contacte amb nosaltres i comencem a treballar junts. Cal planificar què i com ho fem en la “nova normalitat”, sobretot, en els canals digitals, sense improvisar. I cal estar preparat per si, tal com apunten totes les previsions, ens tornem a trobar en aquesta situació. Som aquí per ajudar-vos.

Us convidem a fer un passeig per la nostra web. I estigueu atents als nostres perfils de les xarxes socials i a les newsletters que us farem arribar. Us detallarem com us podem ajudar a millorar la vostra comunicació amb consells, bones pràctiques i amb totes les novetats que anem incorporant.

Per acabar, volem agrair a totes les empreses i institucions que escolliu Com360 per millorar la vostra comunicació i créixer. Junts, volarem alt!