Un any més, l’equip de Com360 hem sigut l’agència de comunicació que ha gestionat la relació amb els mitjans de comunicació d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya. Enguany s’ha celebrat a Lleida del 15 al 18 de febrer de 2024 i ha tingut com a temàtica la diversitat al cinema animat sota el lema “Diversity”.

Per setè any consecutiu hem sigut el gabinet de premsa d’una de les trobades més importants de l’animació a escala nacional i des de la primera edició en què formem part de l’equip Animac el nostre objectiu és ampliar la visibilitat d’aquesta cita cultural i enfortir la seva imatge. Per aconseguir-ho ens encarreguem de:

-Redacció i enviament de notes de premsa abans, durant i després de la celebració de la mostra (Descarrega’t la nostra “Guia ràpida per escriure una nota de premsa”)

-Organització de rodes de premsa

-Elaboració del dossier de premsa

-Gestió de la premsa convidada nacional i internacional

-Proposta i gestió d’entrevistes i reportatges sobre la mostra en mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals

-A més, aquest any també coordinem l’elaboració del catàleg de la mostra

La mostra congrega cada any a aquells artistes que usen l’animació com a mètode d’expressió personal traspassant els límits de la narrativa tradicional i aposten per treballs arriscats. I al mateix temps s’ha consagrat com un laboratori d’idees molt ben considerat pel sector.

Durant la nostra gestió, Animac ha tingut impacte en multitud de mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals de premsa escrita, televisió, ràdio i mitjans digitals com La Vanguardia (portada), TV3, Catalunya Ràdio, El País, El Periódico, TVE, La2… Tant en informatius generalistes com en reportatges i entrevistes de programes especialitzats.

La Vanguardia – Inclusión, feminismo y diversidad en el Animac más accesible

Diari ARA– Roser Capdevila, la creadora de ‘Les Tres Bessones’, Premi Trajectòria de l’Animac

El Punt Avui – La il·lustradora Roser Capdevila rebrà el Premi Trajectòria de l’Animac

Segre – L’Animac tanca la seva edició més diversa i accessible amb rècord d’espectadors

La Mañana – Un curtmetratge que es troba a la ‘shortlist’ dels Oscar i un nominat als Goya, a Animac 2024

TV3 – Les dones i els dies – Roser Capdevila: “Al món també hi ha d’haver dones dolentes, com la Bruixa Avorrida”

Com360, el teu gabinet de comunicació

El nostre equip està format per periodistes i comunicadores audiovisuals amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació. Coneixem les necessitats dels periodistes i disposem de les eines per a potenciar la comunicació externa dels nostres clients, com Animac. Coneixem i parlem el llenguatge dels mitjans de comunicació i saben tenir cura de les relacions amb els periodistes i com captar la seva atenció amb propostes interessants i atractives.

Crèdit fotografies: David del Val