A Com360 volem persones que treballin a gust. Com? Amb horaris i dinàmiques més racionals que ajudin a la conciliació. Per aquest motiu, ens hem sumat a la Diada per la Reforma Horària Lleida 2018, una iniciativa d’Slowshop Lleida 

Més conciliació suposa millors relacions entre companys, menys conflictes, menys absentisme, menys rotació de personal… En definitiva, més productivitat. I d’això es tracta a les empreses: que siguem productives.

I com ho fem a Com360? Entre altres coses, cada inici de curs, l’equip de Com360 ens reunim i intentem adaptar els horaris a les necessitats personals de cada membre de l’equip. L’objectiu: que cadascú es munti el seu horari tenint en compte el dia a dia de l’agència. El resultat: ens repartim les tardes de manera que només en treballem dos a la setmana (els divendres són sagrats, prohibit anar al despatx!).

Algun cop toca treballar en caps de setmana o aquella tarda que tenim festa. Cap problema. Ens adaptem i, després, ho compensem. Per contra, si hi ha dies en què hem acabat la feina abans d’hora, pleguem abans. No cal escalfar la cadira endebades! No es tracta de treballar menys, sinó diferent.

Hi ha qui prefereix treballar des de casa perquè li és més còmode. Hi ha qui ha estat mare recentment i adapta la seva jornada d’acord amb els horaris del nadó. Altres prefereixen treballar per objectius i avancen feina el cap de setmana per tenir més hores lliures durant la setmana. Cap problema. Som un equip i ens coordinem.

Però queda molt per fer. Molts cops costa treballar com voldríem perquè no estem sols. Tenim clients i proveïdors que estan molt lluny de l’aplicació de la reforma horària. Per això, aplaudim iniciatives com la d’Slowshop Lleida i Reforma Horària. Posem-nos en hora!

Treballar i ser feliç és possible. #lleidaperlareformahoraria #com360perlareformahoraria