Un dels primers projectes fruit del coworking de l’agència de comunicació Com360 amb SU Arquitectura ha estat un encàrrec per la delegació de Lleida de la Federació Catalana de Voluntariat Social de Catalunya (voluntaris.cat). El resultat: una intervenció d’arquitectura efímera en el marc de la Fira d’Entitats de Lleida que donava la benvinguda als vianants i una enquesta interactiva (format diagrama) per conèixer el perfil de les persones que visitaven la fira.

L’objectiu de la intervenció arquitectònica era senyalitzar la fira d’una manera creativa i econòmica l’entrada a la fira, que consisteix en diferents estands en un carrer peatonal de la ciutat de Lleida. Després de descartar solucions habituals com una pancarta, es va optar per un element singular que fos la fita que indicava l’inici de la fira. Un element d’arquitectura efímera fet tot en fusta constituïa la porta d’entrada al conjunt i, alhora, servia d’estand de presentació de la Federació pels vianants que hi passaven a través.

D’altra banda, voluntaris.cat ens va encarregar dissenyar i produir una exposició per fomentar el voluntariat entre la ciutadania. L’equip de creatius de Com360 va idear una composició de tribanners triangulars a mode de tòtem on, amb testimonis reals de voluntaris i usuaris de les entitats adherides a l’associació, es detalla en què consisteix el voluntariat. Fugint del format clàssic de panells, l’exposició convida els visitants a endinsar-se entre els prismes triangulars on les impressions en primera persona en són les protagonistes.

Exceptuant el primer i l’últim tribanner, la resta es poden adequar lliurement a l’espai. De fet, un dels reptes era trobar una solució original, però de fàcil muntatge ja que l’exposició és itinerant i no sempre seran les mateixes persones qui ho muntaran. Conscients que la manera d’apropar la cultura ha variat i que el públic exigeix nous entorns i eines, els panells es complementen amb una enquesta final interactiva que fa més atractiu el discurs expositiu i obliga al visitant a reflexionar sobre el voluntariat. Aquesta enquesta (diagrama que s’elabora amb fils de colors) va instal·lar-se també a la Fira.

Disseny d’estands i màrqueting firal

Un dels serveis que oferim Com360 és el disseny d’estands i màrqueting firal, una interessant via d’arribar al teu públic objectiu. Oferim solucions ràpides, eficaces i de qualitat a les teves necessitats de comunicació integrades en la teva estratègia.