El 2018 està sent un any de nous projectes en l’àmbit de la cultura. Enguany des de Com360 hem gestionat la comunicació de La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida del 20 al 27 d’abril de 2018.

Ens hem encarregat d’organitzar la roda de premsa de presentació i entrevistes als organitzadors i premiats, així com de les diferents notes de premsa que es van enviar abans, durant i després del certamen.

Un dels serveis que oferim a Com360 és la relació dels nostres clients amb els mitjans de comunicació: des de l’estratègia de mitjans, la redacció i difusió de notes de premsa, l’organització de rodes de premsa, gestió d’entrevistes, entre altres aspectes que ajudaran a donar el màxim ressò a qualsevol esdeveniment.

També hem estat l’enllaç amb els mitjans de comunicació, gestionant entrevistes amb els responsables del certamen, i amb els premiats d’aquesta edició, Eduardo Noriega, Silvia Munt, Gerardo Sánchez i Osvaldo Montes. TV3, Lleida TV, La Xarxa, Segre, La Mañana o l’Agència Catalana de Notícies (ACN) són alguns dels mitjans catalans amb els quals hem organitzat entrevistes. Però també hem gestionat entrevistes amb mitjans internacionals com el mitjà Noon Films Ltd. London, que produeix el programa cultural “Hekayat Al Cinema”.

Un altre dels serveis de Com360 és la gestió de promocions de la Mostra amb diferents mitjans, una gestió acurada per oferir descomptes i promocions a través de diferents mitjans de comunicació.

També ens hem encarregat de l’acreditació dels professionals de premsa, facilitant-los tot el necessari per poder fer la seva feina de la millor manera possible, molt conscients que ells són una part fonamental perquè el festival arribi arreu.

A Com360 gestionem tot el procés de comunicació per aconseguir que qualsevol esdeveniment arribi als seus públics objectius. Posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem!