Un dels nostres últims treballs del 2017 va ser la producció del vídeo corporatiu per informar sobre un nou servei de cerca de parella online, Cites a Cegues. L’encàrrec era crear una peça audiovisual animada informativa, atractiva, original que evoqués amb sensibilitat l’ànima de l’empresa.

L’objectiu s’ha aconseguit combinant guió, música, la veu en off, el disseny i, sobretot, l’acurada tècnica d’animació que ha estat possible gràcies a la col·laboració de Com360, l’estudi de disseny gràfic Cenics i l’estudi creatiu CactuSoup. El resultat és una peça preciosa atemporal, on cada escena és una petita obra d’art amb escenaris i personatges elaborats amb cartolina. Mesos de molta feina, especialment per als artistes de CactuSoup, que han valgut la pena.

Com360 cerquem la millor solució als teus objectius comunicatius. Ajudem a empreses i institucions a fer arribar els seus missatges de manera efectiva emmarcats en els seus objectius estratègics.

Cites a Cegues no és una pàgina web més de contactes. És una empresa online dedicada a la intermediació en la cerca de parella a mig camí entre les agències matrimonials tradicionals i les pàgines web de contactes existents.

L’equip de Cites a Cegues disposa d’una àmplia base de dades i ofereix a cada persona un tracte personalitzat i la màxima discreció. L’objectiu és posar en contacte a persones amb una alta compatibilitat per tal que tinguin una cita a cegues en un entorn idoni perquè sorgeixi l’amor.

Ajuden a les persones a trobar una relació sentimental sincera, respectuosa i duradora. Ho fan de manera còmoda (online), totalment discreta (no publiquen dades ni fotografies) i rigorosa (amb la supervisió de professionals de l’àmbit de la psicologia).