Aquesta setmana hem impartit l’última de les sessions d’un nou cicle de formació en comunicació adreçat a personal administratiu i directiu. Al llarg de quatre jornades, hem tractat el coneixement, gestió i relació amb els mitjans de comunicació; protocol bàsic; iniciació a les xarxes socials; construcció de missatge, redacció de correus electrònics i comunicació no verbal.

Han estat setmanes intenses, però en què formadors i alumnes hem gaudit i après molt. A més, en aquesta ocasió, hem comptat amb la col·laboració de les nostres col·legues de MiM Comunicació, expertes en xarxes socials i comunicació interpersonal. Som professionals en actiu amb una àmplia experiència en comunicació corporativa, gabinets de premsa, mitjans de comunicació, màrqueting, etcètera. Un equip que traslladem els nostres coneixements en els nostres cursos i tallers, basats en exercicis pràctics.

L’objectiu de les nostres sessions de formació és ajudar a directius d’empreses i institucions  i els seus treballadors a conèixer, entendre i afrontar el complex món de la comunicació en les seves diferents vessants. I és que cada vegada és més important que els professionals siguin capaços de comprendre i exercir la comunicació amb objectius de desenvolupament empresarial. Les noves tecnologies i el nou entorn empresarial, cada cop més globalitzat, han flexibilitzat les organitzacions, sent cada vegada més necessari que els processos i la informació flueixin i donin cohesió a l’empresa o la institució.

Ens adaptem a les teves necessitats i t’oferim cursos i tallers a mida. Demana’ns informació sense compromís.