com360_bombers3

El passat mes d’abril, Lleida va acollir el XVII Campionat Estatal de Futbol de Bombers, organitzat per l’Agrupació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida (ACRBL). L’agència de comunicació i màrqueting Com360 vam gestionar la comunicació de l’esdeveniment amb els serveis de gabinet de premsa, protocol, edició de la revista i enregistrament en vídeo i fotografia, entre altres.

Del 26 al 30 d’abril, 34 equips vinguts d’arreu de l’estat i d’Andorra van competir en diferents camps de Lleida i Torrefarrera. Va ser la primera vegada que aquest campionat es va celebrar a Catalunya i hi van prendre part prop de 700 persones, entre jugadors, equips tècnics i acompanyants, que van gaudir de l’esport i van conèixer els atractius culturals i turístics del territori.

Els professionals del periodisme i la comunicació de l’agència Com360, com a gabinet de premsa, vam encarregar-nos de fer difusió de l’esdeveniment amb l’organització de rodes de premsa, la redacció de notes de premsa i altres accions de relació amb els mitjans de comunicació oportunes. Així mateix, vam coordinar el protocol dels actes d’inauguració i cloenda, als que van assistir autoritats de diferents institucions.

La revista editada amb motiu de l’esdeveniment també porta la signatura de Com360 amb la redacció dels continguts, la maquetació, la imatge gràfica i la gestió de la publicitat. Finalment, els organitzadors van comptar amb els recursos humans i tècnics de l’agència per tenir un vídeo resum amb els millors moments de tot el torneig i les activitats paral·leles en què van participar els jugadors. Ben aviat, penjarem el vídeo al blog i a les xarxes socials. Així mateix, tots els equips podran guardar en el record la seva visita a Lleida amb un recull fotogràfic.

Si la vostra empresa o institució necessita assessorament i serveis integrals en comunicació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

com360_bombers2 20160426_torneig_acteinaugural_com360