El passat 1 de gener, vam gestionar un cop més l’atenció mediàtica del naixement del primer nadó a la província de Lleida per a un dels nostres clients, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de la primera notícia de l’any i genera molta expectació en els mitjans de la demarcació. És per això que, per poder oferir el millor servei informatiu, ens vam coordinar amb els centres hospitalaris del territori, els mitjans de comunicació locals i els responsables de les administracions públiques pertinents, per tenir les dades dels primers naixements de les regions sanitàries de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran a primera hora del matí. Un cop obtinguda la informació del primer naixement, vam gestionar la visita a l’hospital per conèixer el nadó més matiner i vam prendre fotografies i declaracions de la família per a aquells mitjans que no podien assistir a la convocatòria de premsa.

Com cada any, agraïm als companys dels mitjans de comunicació que van cobrir el naixement de la petita Ouimar, per fer-ho amb professionalitat i respecte vers la família. També hem d’agrair la paciència de la família de la primera lleidatana del 2017 per atendre’ns en aquests moments tan feliços com, segur, esgotadors.

Gràcies al Gremi de Pastissers, la família de la Ouimar tindrà pa per cada dia de l’any. Això sí que és néixer amb un pa sota el braç! I també vam tenir l’ocasió de felicitar el primer nadó del 2016, l’Albert, que va rebre el pastís del seu primer aniversari.

Gabinet de premsa amb Com360

Un dels serveis de l’agència de comunicació Com360 és el de gabinet de premsa. El nostre equip està format per periodistes amb una dilatada experiència en mitjans de comunicació: coneixem a fons el funcionament i les rutines de treball dels mitjans, quin és el millor moment per convocar actes de premsa o enviar notes de premsa, quina forma donar als vostres missatges perquè siguin més efectius, etcètera. Disposar d’un gabinet de premsa professional és la millor inversió per a la vostra empresa o institució. Truca’ns i te n’informarem.