La constructora lleidatana Benito Arnó e Hijos celebra aquest 2015 el 50è aniversari de la seva fundació i, una vegada més, ha confiat en Com360 per la gestió de la comunicació de l’efemèride.

Tota empresa o institució necessita, en algun moment, gestionar la relació amb els mitjans de comunicació. A Com360 som un equip de periodistes amb experiència en mitjans escrits i audiovisuals, coneixem en profunditat com i quan necessiten la informació.

Treballem els missatges i estudiem quin és el millor format i moment per enviar les notes de premsa, per organitzar una roda de premsa o gestionar una crisi, entre altres. L’objectiu és aconseguir la màxima difusió i el millor tractament possible.

Com360 t’ofereix la possibilitat de disposar d’un gabinet de premsa sense necessitat d’habilitar un espai, contractar personal o tenir altres tipus de despeses. Els objectius seran:

  • Que els mitjans de comunicació coneguin millor l’empresa/institució
  • Que tinguin un coneixement actualitzat i objectiu dels serveis i productes
  • Que els periodistes obtinguin la informació o resolguin dubtes sobre l’empresa/institució d’una font fiable i directa i no de tercers
  • Garantir que la informació que s’emet sobre l’empresa/institució sigui el màxim d’objectiva i sense manipulacions interessades
  • Dissenyar els missatges apropiats per a cada format informatiu (ràdio, televisió, premsa escrita, mitjans digitals)