La Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ens ha encomanat renovar el seu manual d’identitat visual corporativa.

La identitat visual és el conjunt d’elements gràfics en sintonia amb el missatge que comunica una marca i assegura que la imatge d’aquesta marca sigui coherent i consistent. En el cas del nostre client, COAC Lleida, l’encàrrec era revisar tipografia, gamma cromàtica i el disseny de diferents elements gràfics (papereria, elements promocionals i peces gràfiques digitals, entre altres), conservant el logotip oficial.

 

D’acord amb la imatge de marca de la institució, s’ha optat per una línia minimalista, sense massa ornaments, però a la vegada contundent i sòlida. L’objectiu era transmetre elegància, senzillesa, claredat i modernitat sense perdre l’essència d’una institució tan consolidada i prestigiosa com és el Col·legi d’Arquitectes. Els colors neutres i les línies rectes han ajudat a evocar aquests valors.

El primer producte que hem dissenyat és el catàleg de serveis, per al qual hem comptat amb les magnífiques imatges del seu perfil d’Instagram (@arquitectes_lleida), al que us recomanem que doneu una ullada!