La Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya confia en Com360 en la comunicació d’un dels seus actes estrella, l’Arquitectour. Una jornada que s’ha convertit, cada mes d’octubre, en imprescindible pels amants del patrimoni històric i l’arquitectura.

En aquesta quarta edició, Com360 s’ha encarregat del disseny del material informatiu (cartell i desplegable), l’organització de la roda de premsa de presentació i la redacció i difusió de notes de premsa prèvies i durant l’acte. Al llarg dels dos dies d’Arquitectour, hem donat suport als mitjans de comunicació que han cobert l’esdeveniment i també hem fet la gestió d’entrevistes amb els responsables i assistents. A més, hem ofert servei de fotografia i d’assessoria en xarxes socials, tots els aspectes que han ajudat a donar el màxim ressò a l’esdeveniment.

A Com360 gestionem tot el procés de comunicació per aconseguir que qualsevol esdeveniment arribi als seus públics objectius. Posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem!

Notícia a Lleida TV de la presentació de l’Arquitectour 2018

Entrevista al programa Diari de Nit Magazín (del minut 17:12 al 29:50)

Notícia de l’Arquitectour a Lleida TV (del minut 10:42 al 12:14)