Amb poques setmanes compta amb més de 160 seguidors i 25 imatges d’edificacions i espais singulars, acompanyats d’una breu explicació històrica i tècnica.

 

La Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha obert recentment un perfil oficial a Instagram (@arquitectes_lleida), xarxa social dedicada a la fotografia. L’objectiu d’aquesta acció de comunicació és apropar l’arquitectura, l’urbanisme i el patrimoni de les comarques de Lleida a la ciutadania, mitjançant imatges d’edificis, espais públics, àrees d’interès natural i paisatges emblemàtics del nostre territori, acompanyades d’una breu explicació històrica i tècnica.

El president de COAC-Lleida, Víctor Pérez-Pallarès, explica que “un dels objectius fonamentals del Col·legi és divulgar i donar visibilitat a l’arquitectura i l’urbanisme, així com promoure el treball dels arquitectes”. Molts fotògrafs han dedicat la seva obra a immortalitzar tot tipus de edificis, espais públics i paisatges, “i, ara, gràcies a les xarxes socials, tenim nous canals i una magnífica oportunitat per apropar l’arquitectura i el nostre patrimoni a la societat, contribuint així a la difusió del nostre ofici socialment i culturalment. És un camí que iniciem amb molta il·lusió”.

 

Amb poques setmanes, el perfil compta amb més de 160 seguidors i 25 imatges publicades d’edificis singulars com la Casa Morera, la Cambra de Comerç, el Museu de Lleida, la Farinera La Meta o el Palau de Vidre, així com espais públics com la Plaça dels Apòstols i també diferents àrees d’interès natural i paisatgístic com el Tossal de la Moredilla o Torreribera. Ocasionalment, el perfil d’Instagram serà també un canal per comunicar l’activitat de COAC Lleida.

Recordeu que els professionals de Com360 us assessorem en xarxes socials i us gestionem els vostres perfils.