Un dels millors emails que hem rebut aquesta setmana és el de Verkami informant-nos que la campanya del projecte “L’Encenedor Quàntic”, en la què hem col·laborat, ja ha acabat i que ha superat l’objectiu que es proposava. Es tracta d’un projecte de curtmetratge escrit per Pau Escribano, amb Ann Perelló i David Verdaguer de protagonistes. El guió estava tancat en una caixa forta i ningú el podia veure fins que no es completés aquest verkami. Nosaltres ja n’hem llegit l’última pàgina! Amb moltes ganes de veure’l!

Verkami, tal com s’explica en la seva web, és una alternativa als models tradicionals de finançament per a artistes, creadors, dissenyadors, col·lectius… Un model basat en la complicitat amb el públic, una nova experiència de consum cultural i una component militant i de mecenatge.

Una eina molt potent i multi-idioma en contínua evolució, assessorament personalitzat per tots i cadascun dels projectes per experts de les indústries culturals i la major comunitat europea d’amants de la cultura. Una combinació que marca la diferència i fa que els projectes a verkami tinguin una taxa d’èxit superior al 70%, única entre les grans plataformes de crowdfunding.