El passat 5 de juny, l’Aeroport Lleida-Alguaire va ser l’escenari d’una nova edició del festival aeri Lleida Air Challenge. Com360 ha estat l’agència de comunicació que ens hem encarregat d’actualitzar la imatge gràfica, elaborar el material de difusió i la gestió de les xarxes socials.

Aeroports de Catalunya ens va fer l’encàrrec d’actualitzar la imatge gràfica de l’esdeveniment que enguany s’adreçava a un públic més familiar i jove en programar-se només acrobàcies i espectacles aeris. El logo i tot el material de difusió requeria d’una imatge més amable, però sense perdre la força i energia que demana un esdeveniment tan vibrant com el Lleida Air Challenge.

També hem elaborat diferent material de difusió com el programa de mà, la cartelleria, anuncis en premsa, bànners per a webs, les tanques exteriors, la falca de ràdio (creativitat i producció) i el reportatge fotogràfic del dia del festival. Finalment, vam gestionar el perfil de Facebook amb l’elaboració de contingut propi com vídeos dels protagonistes dels espectacles, gràfics o promocions per dirigir usuaris a la web.