Un dels serveis que oferim a Com360 és la relació dels nostres clients amb els mitjans de comunicació: des de l’estratègia de mitjans, la redacció i difusió de notes de premsa, l’organització de rodes de premsa, gestió d’entrevistes, entre altres aspectes que ajudaran a donar el màxim ressò a qualsevol esdeveniment.

Recentment hem gestionat la cobertura mediàtica i promoció als mitjans de comunicació i a les xarxes socials de la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues del 5 de novembre al 18 de desembre de 2016.

En concret, vam organitzar la roda de premsa de presentació a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, coincidint amb la premsada del primer raig d’oli verge extra de la temporada. Un cop finalitzada la presentació, vam fer arribar als mitjans de comunicació una nota de premsa acompanyada de fotografies de l’acte, perquè aquells mitjans que no havien pogut assistir, poguessin fer ressò de l’esdeveniment.

Notícia a Territoris.cat

Notícia a Lleida.com

Notícia a Holalleida.com

Sabedors que la gastronomia és un d’aquells temes que atreuen més els mitjans de comunicació, vam gestionar amb la delegació de TV3 a Lleida la realització d’un reportatge sobre la Mostra Gastronòmica, per la qual cosa ens vam desplaçar a un dels restaurants participants on el cuiner va elaborar per als reporters un dels plats tradicionals present al menú de la Mostra.

Reportatge de la Mostra Gastronòmica al TN comarques de TV3 (del minut 16:08 al 18:18)

A més, com en anys anteriors, vam gestionar l’entrevista al programa Cafeïna de Lleida TV amb el vicepresident 1r del Consell Comarcal, Jordi Sarlè; la tècnica de Turisme del Consell, Ester Rué; i el cuiner Xavi Benet de l’Hostal Benet, per parlar de la Mostra Gastronòmica.

Entrevista al programa Cafeïna de Lleida TV

Com a novetat d’aquesta edició, a Com360 hem dut a terme la promoció de la Mostra a les xarxes socials. Per una banda, ens vam encarregar de publicitar l’esdeveniment a través de Facebook, amb anuncis promocionats i amb la creació d’un concurs per guanyar un sopar per a dues persones en un dels restaurants de la Mostra. A més, vam elaborar l’anunci que ha servit per promocionar la Mostra a les televisions locals i a les xarxes socials.

Finalment, un cop acabada la Mostra vam redactar la nota de premsa de balanç que vam enviar als mitjans de comunicació amb fotografia del sopar de cloenda celebrat en un dels restaurants participants.

Notícia de balanç a Territoris.cat

Notícia de balanç a Vilaweb

Notícia de balanç a Ràdio Les Borges

A Com360 gestionem tot el procés de comunicació per aconseguir que qualsevol esdeveniment arribi als seus públics objectius. Posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem!