Avui, dia 1 de gener, hem gestionat un cop més l’atenció mediàtica del primer nadó nascut a la província de Lleida per a un dels nostres clients, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Ens hem coordinat amb tots els centres hospitalaris del territori, amb els mitjans locals i amb els responsables de les administracions públiques pertinents per poder oferir el millor servei informatiu de la primera notícia del 2015.

Gràcies a tots els companys dels mitjans de comunicació que avui han vingut a cobrir el naixement de la Tilda, i gràcies per fer-ho amb professionalitat i respecte vers la família. També hem d’agrair la paciència de la família de la primera lleidatana del 2015 que ens ha facilitat molt la feina, ja que, tot i que era un moment molt feliç, som conscients que la mare estava esgotada i érem molts els que volíem conèixer i agafar imatges de la petita.

Gabinet de premsa amb Com360

Un dels serveis de l’agència de comunicació Com360 és el de gabinet de premsa. El nostre equip està format per periodistes amb una dilatada experiència en mitjans de comunicació: coneixem a fons el funcionament i les rutines de treball dels mitjans, quin és el millor moment per convocar actes de premsa o enviar notes de premsa, quina forma donar als vostres missatges perquè siguin més efectius, etcètera. Disposar d’un gabinet de premsa professional és la millor inversió per a la vostra empresa o institució. Truca’ns i t’informarem.

primernado_2015_2